Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rest In Peace

Himlens portar står öppna och välkomnande
Jag är redo
Släpper dig fri
Med ett hjärta sprängfyllt av sorg
Tårar rinnande på mina kinder
Du ska få ro, min vän
Vila
I himlen finns inga sprutor
I himlen finns inga blodprov
Vila i frid




Fri vers av phenomena
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-23 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena