Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst och ensamt

Närhet följs av tomhet
Saknar dina tunga andetag
Dina små snarkningar
I natt är det tyst och ensamt i min säng




Fri vers av phenomena
Läst 913 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-22 20:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

phenomena