Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgången

Till sommaren, när jag går där på stranden och vattnet sköljer över mina fötter,då ska jag le.
Se solen gå ner över horisonten, med en hand i min, fingrar ihop slingrade i varandra.
Vi ska möta natten där, på filten du och jag.
Våra fingertoppar som nuddar varann, det går som varma stöttar mellan oss
Våra läppar som möts och en åtrå som väcks.
Till sommaren,en natt du och jag.





Fri vers av Angel of love
Läst 288 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-23 02:45



Bookmark and Share


  eldkastare
åhh, vad underbart!
2012-12-24

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt...
2012-12-23

  Lars E Jönsson
Härligt
2012-12-23

  Lars Hedlin
Så underbart ett vandrande på strandens kant med havs bris i ansiktet och med vacker kärlek
2012-12-23

  E.Eriksson
Vackert! Längtan och så himla fint!
Sommaren är något man längtar till ;)
2012-12-23

    ej medlem längre
bara så vacker! och längtansfull.. finaste, jag
läst på länge..*
2012-12-23

    ej medlem längre
ooohhh that's nice...!!!!!
2012-12-23

  in effigie VIP
drömsk och längtan dina ord är...fint
2012-12-23

  Palett
Underbar dikt om längtan !
2012-12-23

  ULJO
Kärleksfullt och vackert och så här i vintertid med en stor längtan
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love