Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om skiftningar i liv o kärlek


Kärlekens årstider ...

Våren - den nyfikna förälskelsens tid
prövade, sökande o letande

Sommaren - den heta romansens o passionens tid
allt bara spinner o brinner

Hösten - fördjupelsens tid vi binder oss tillsammans
bygger ett VI

Vintern - vi finns där bredvid varandra värmer oss
tillsammans i kylan delar tankar o liv

Och så har ett år gått

Och man vill att allt skall börja om

Och där står man
undrar hur gör vi nu

Kärlekens årstider

Livets skeende och skiften

De obesvarade frågorna




Fri vers av Jack_iX
Läst 514 gånger
Publicerad 2006-02-17 17:58



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Väldigt fint beskrivet årstider och känslor i dem..
...accelereringen från vårkänslor till ett Vi...

nice catch!!!
2006-02-17

  prinscess VIP
den här dikten tyckte
jag mycket om
den var fin
bra beskrivet
Tack!!!!
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX