Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns mitt förra liv

Minnena från det förflutna
sveper in mig i en grå dimma av bitterljuva tankar
Så mycket som gick fel
Hårda ord som inte borde blivit sagda
Ilska, svek och onda sår i hjärtat
Hur kunde vi göra varandra så illa?




Fri vers av phenomena
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-23 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena