Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flaggat

 

 

klaga först och slå sen

eller slå först och klaga sen

 

vad är ärligast

vad är bäst

 

vad gynnar

vad motverkar

 

det avgör den utövande

behovet styr akten

det avgör också mottagaren

behovet styr förståelsen

 

det avgör båda

behovet gynnar eller särar

 

 

 

finns där två viljor
så finns där också
en kompromiss

 

finns där inget hjärta
varför alls agera

 

och finns där hjärta
varför alls sakna

 

kompromissvilja
(om det inte gäller en maktsökande energiutsugning)

 

vitflagg är ej
lika med fred

 

och skiten lägger sig snabbt

på flaggan

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-23 14:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland är det rätt att INTE kompromissa.
Det märkliga - som jag själv lade märke till - var att när jag försökte sluta fred här på poeter.se så blev jag angripen och attackerad.
Så fungerar vissa. De tål inte att jag INTE är den där aggressive. Har man en gång hamnat i ett fack ska man helst hålla sig kvar där.
Bruce Willis SKA spela hjälte. Lady Gaga SKA vara äcklig och Ittla Frodi allmänt obskyr.
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri