Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

d'raven; finns där

 

hur många crowfilmer finns det i himlen säg
och ravenishtrygga skuggspels fläktar

 

är det dags nu igen
dags att backa nicka och tacka

igen 

 

säg

finns där fjädrar och bon och finns där fler som tar del
och ger utan krav
säg mig

 

finns där fortfarande tron på änglar kvar

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-23 18:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Quoth The Raven...
Varför just änglar?

2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri