Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fallandet är tautologiskt...i sig


cadere..alzare ( tanka )

..ti fa cadere


..la caduta fa male,


..ti fa alzare


vita fa cadere


l´amore fa rialzare



" fall...rise "


..makes you fall..


..falling hurts,


..makes you rise


life makes you fall,

love lifts you up




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-23 19:54



Bookmark and Share


  Federico Romano
Sono d´accordo con te
Brava Taran..
2012-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran