Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja till Ä kanske... Hittade själv på en text till Å så länge...


Nu fattas bara en...

A dams julsång
B jällerklang
C hristmas Eve
D o they know it´s Christmas
E n jul när mor var liten /Julbocken/
F elice Navidad
G läns över sjö och strand
H osianna
I am dreaming of a white Christmas
J ag vill bara ha Dig av tomten
K alle Juls vals
L ittle Drummer Boy
M ary´s Boy Child
N u tändas tusen juleljus
O tannenbaum
P eace on earth
Q ué verdes son /O Christmas Tree/
R ock around the Christmas Tree
S tilla natt
T oday is Christmas
U nder vinternattens himmel
V interhamn
W inter Wonderland
X-mas Day
Y ule song: This Endris Night
Z ion´s daugheter
Å nu så vill jag sjunga...
Ä nglar from the realms of glory
Ö nska Dig En Stilla Natt




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-25 22:57



Bookmark and Share


  ULJO
Underbar julsång
2012-12-28

  Lars Hedlin
Yes mycket bra
2012-12-26

  Ljusletaren
Jultänk i julhelg med vacker musik.
Bravo min vän :-)
/kram
2012-12-26

    ej medlem längre
på Å å så vackra julsånger...
2012-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt