Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
italienska är ett inspirerande språk...


du mig som jag dig ( choka )

håller varandra

alla dagar i armar,

på språk vi känner

som vi tycker mycket om;

du ber om mera,

trots att du alltid är med;

trots att du känner

mina armar om din kropp,

saknar du mig som jag dig




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-24 22:54



Bookmark and Share


  Svart svan
Jag instämmer...Italienska är inspirerande...:)

Che bella cosa na jurnata 'e sole,
n'aria serena doppo na tempesta!
Pe' ll'aria fresca pare già na festa...
Che bella cosa na jurnata 'e sole.
2012-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran