Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tro




Om alla skulle tro på tomten
så skulle han

aldrig

anlända


Om ingen skulle tvivla
så skulle inte tron

överleva




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-25 12:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tvivel kan ofta
vara konstruktiv
reflektion!
2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP