Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sitt sökande efter Jesus


så hittade han honom till slut efter ett riktigt långt letande

Han hittade honom i den heliga staden Jerusalem

Men då en Jesus gjord av träd

En träd Jesus som hängde uppe på väggen

För mycket mer än så gick det inte att finna efter honom..

Ken Cassel
25/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-25 16:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader
2012-12-27

  Lynx63 VIP
KRAM :)
2012-12-25

    ej medlem längre
Och han käkar inga köttbullar.

Kram vännen.

Bra kritat.
2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel