Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2ndHand; utförsäljning - skärbrännare. Vem behöver tundramark. Vem behöver en spark i ändan. Jag; skapa nåt. Isrosor för en vän.


bockbränning; genom glaset

 

genom ren och skär is skärs bäst med skärbrännare
sa de

 


hör andra här har försökt och ja visst går det
smältvis blötjobb för att

 

 

väljer andra skär

 

ristar i isrosor på eget fönster
egna mönster igen

 

tänker ge dom till en vän
till en vän av rang

 

med lätt leende
en tanke

 

stort hjärta

 

 

en vinge här och en där
och en kyss i mitten

 

rakt på ett hjärta
där inga skärbrännare behövs

 


äkta eld

 

 

det är vad
den rackar'n
gav

 

 

genom glaset

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 94 gånger
Publicerad 2012-12-25 19:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant skrivet
2012-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Molotovcocktails är effektiva mot julbockar.
2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri