Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
voff


på samma sätt skriver jag

när tanken oavkortat finns i händerna

 

som så där ibland
när inga mål finns

 

bara hjärta

och ett stor Är

 

 

lever man med strösocker över hela köksbänken
tobak i kaffet

snö i hallen

 

naken in på bara hjärtroten

 

kär i livet

 

 

och en trött
men lycklig hund

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 107 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-25 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri