Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en tystnad...




I en tystnad
finns ibland

alla

ord




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-25 23:41



Bookmark and Share


  backwardness
korrekt !
på gott och ont är tystnade alltid med, alltid påtaglig
alltid en vän eller fiende som följer med på vägen !!!!!
2012-12-26

  chrissie
Och i för många ord kan man ibland höra tystnaden,,
2012-12-26

    ej medlem längre
Så sant, mycket ofta
- ALLA - ord.
2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP