Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sanning

Alla människor föds till den här världen utan att veta vad det 'här' är.

Skillnaden på dig och mig är att du tror dig veta allt,
men det enda du vet är vad andra människor som inte vet någonting har sagt åt dig att veta.

Ser du det inte?
Allt är påhittat.

Och det innebär också att du själv kan bestämma vad som är vad och hur saker ska göras.
Det finns inga rätt och inga fel..





Fri vers av TinnitusIHjärtat
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-26 19:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant, så rätt
sanningen finnes i sinnet

din sanning, är sanningen
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

TinnitusIHjärtat
TinnitusIHjärtat