Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt puzzel..

Vill känna en helhet!
Jag känner att det saknas så mycket för att puzzlet ska vara komplett!
Livets puzzel kanske inte blir färdigt?

Kanske det alltid saknas nått, man kanske ska bygga på det resten av livet?
Kärlek, livet,barn, vänner , släkt och de man inte mött än..
Allt förändras hela tiden och kanske därför man känner sig lite ofärdig.




Fri vers av Angel of love
Läst 333 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-12-26 20:10



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Det saknas nog alltid någon bit, men utforska det som saknas
2013-01-02

  Päronsplitt
Ett fint och viktigt puzzel du lagt här. Tycker du på ett tankeväckande och träffsäkert vis berör ditt livspuzzel. Tycker sista radens avslut känns så lättsamt i sitt allvar..det tilltalar mig. Härlig och viktig text.
2012-12-30

  ULJO
Livet är oförutsägbart och många gånger ett svårt puzzel där bitarna inte alltid hamnar där de ska
2012-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog så som du beskriver...
2012-12-27

    ej medlem längre
Ja livets pussel

kan vara svårt att få ihop,

få bitarna att passa ...

allt är förändeligt, en resa ...
2012-12-27

  Ljusletaren
Ja livets pussel är härligt att pussla med.
Ibland går det trögt men ibland så flyter det på/ kram
2012-12-27

  Lars Hedlin
Ja så är det kanske ...man vet när man hittar den saknade biten ...kram
2012-12-26

  Federico Romano
Jag vet vad, lite som du säger & lite som jag säger, framföralt modet att ta steget fullt ut & lite god pasta..
2012-12-26

  E.Eriksson
Verkligen ett puzzel!
Undrar själv om puzzlet går att lösa. :)

Men det finns nog en del justeringar i det!
2012-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love