Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam den som ger sig


För man får aldrig ge upp trots att saker och ting ibland

kan kännas jäkligt tufft

Så livet är lite som Fia med knuff där man hela tiden

får börja om ifrån början igen

Men har man fallit av hästen så är det bara att ta

och hoppa upp i sadeln igen

och ta tjuren vid hornen

För vad annat kan man göra, min älskade vän

då skam är den som ger sig...

Ken Cassel
26/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-26 23:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar
2012-12-27

  ResenärGenomLivet VIP
Alldeles riktigt...upp och iväg igen...
2012-12-27

  anits VIP
Det gäller att ha tålamod, bra skaldat
2012-12-27

  Rise Little One
Håller med Lynxs kommentar nedan ;)
2012-12-27

  Lynx63 VIP
Ta nya friska tag och var glad.
Klart att man gör det om en vän
som du finns på tapeten....
:) ;)
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel