Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hamlet och Ofelia kommunicerar (prerafaelitisk)


hur man botar ordtrötthet

 

 

 

 

 

 

hur man botar ordtrötthet

skulle jag

bra gärna 

vilja veta

 

 

 

radio--tiska

tv--itiska

svammelrikanska

 

vetenskapens

evidensbaserade

skamfilande

fnöske

 

soc

psykol

jag tänker att

i evinnerlighet

 

ansiktsboken

hysteroidt

bullsnackeri

 

vardag

grälsjuka

joller

bröd och vatten

öga mot öga

enkelt

effektivt 

tunggung

 

 

 

återstår

Dikten

!

Tystnaden

 

 




Fri vers av flygia
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-27 09:39



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Här finns ingen ordtrötthet, utan ett födande orerande över situationen.nu och dess hemliga synkronisitet

ingressen under bilden är skönt torr
2012-12-29

  Arowana
En tyngd i utropstecknet på näst sista raden.
2012-12-29

  Lars Hedlin
JA vad ska man ta sig till??
2012-12-27

  Dufvenberg


Skriver du ut receptet min sköna?


2012-12-27

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
tycker mycket om ditt enkelt avancerade men innerligt intensiva ordbruk. Ju fler gånger man läser texten desto mer kan man utläsa,
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia