Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna blinkar så klara


på den öppna natt himmelen

Stjärnorna som det finns lika mycket av i universum

som kornen på en sandstrand

Och här står jag på den så vackra blåa planeten Jorden

i universums ena utkant och spanar uppåt

och vill knappt tro att det är sant

då jag förundras och beundras av altet

Så mycket stjärnor till solar

Så mycket energi som hela tiden släpps fri

Riktigt våldsamt är vårat universum

Men ändå så står jag här så liten jag bara kan bli

så full av liv

Smått lycklig och fri

Fantastiskt helt enkelt att man ens existerar

tycker jag...

Stjärnorna blinkar så klara!

Ken Cassel
27/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-27 13:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt...bara molnen kunde försvinna, så man ser dom...
2012-12-27

  Lynx63 VIP
Underbar :)
2012-12-27

  SatansSon VIP
Tyvärr finns den jävla döden med.
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel