Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snedrodd i nötskålen; släpp skalet där det knäcks, så väcks rättvisan åter; Balans/Crow - Law of Spirit


årtag; en utsliten tull i skålen

 

framhärda oskyldig

din diagnos - livsövermäktigt

vägras

 

 

avvakta insup av

personlighet

 

så blir normen

din form av klädda väggar

 

 

klubba sen sälkut

i vaggan av rätt och fel

 

 

och läst är din kunskap om liv

 

 

presentera oskyldig

min diagnos - livs levande

finns som i finns ej

 

 

blodsavstötande tidsfördriv för dig

 

 

uttalat ickeönskad - en parallells avstånd

mellan in och ut

 

mellan start och slut

en förhoppning

 

 

söker nya hav nya öar nya hammare

utan fördömanden

med pen för taggars urdrag

 

 

hullingarnas hyss nu;

döda konstgjordsandningar räddar inga liv

med landsläpat ryggläge - hur kysser du

sidorna i avskyns reflektion

 

 

bläddrar månader på månader

 

 

lånat är dået

givet är nuet och hur jag ville hämta

andan förståelsen och stulna läppar

 

höra en enda inbjudan

 

 

gäckat i tidsförskjutningens melodrom

framtidens dis ett smäktande smicker

 

 

alla betyg i taktik; vi går noll noll

dubbelroll remi och självdöd

 

 

en boj
en loj flytare
en koj i bistånd blir sömnens gyckel för ny
skapande tilltro

 

 

vånda skapad - begapad ilska kastas bäst i ord

där ord tar

 

 

tryckfel eller tryter lusten
(så visste känlsan var känslan tar

inbilla mig annat)

 

 

sakta sy ihop brusten stormstrand

ett hån mot havets yta

 

under förskingringen ett ynkligt förlåt
en båt per retrograd

 

saturnus drämmer allt i gamla steg

det går inte att skryta

med andras förvärv

utan gemenskaps inbjudan

 

 

 

fördärvets manifest;

En rest, två åt folket.

 

 

tredje gångens fest en test

 

 

jag visste mer än du visste jag visste om det jag visste

snygg manöver

 

 

hör

fortfarande för bra

för att gå i tyglar av skenmanöverns konst

 

 

splittrad vision

 

 

ur mun behovet

budskapets delning över egg

 

 

 

lät jag bägge falla kvar stående

på spetsens topp

blind för slag och hugg

 

 

där hållen klinga

bringar skuld

 

 

tingar inga känslor vetskaper
klingar tullen tom i en gom gagnad
för lena smicker och ytligheter

 

drämmer tor igen

 

torsdagens port

likt en inlärds martyrism per bjudet språk

 

intakt
en akt jordad

 

 

tack

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-27 21:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nu är vi där igen...torsdagen...
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri