Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad

 

 

hörde stillheten

insåg saknaden efter

tystnadens tomrum

som fyller tongångarna

med en säregen genklang

 




Bunden vers (Tanka) av Harriet Gullin VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-27 21:54



Bookmark and Share


    dreamoflife
Den är förtätad, och därför vacker!
2012-12-30

  Lars Hedlin
Lite sorgsen.....
2012-12-28

  Maiah VIP
vemodig, insiktfull, inlyssnande, fin
2012-12-28

    ej medlem längre
fin..
2012-12-27

    ej medlem längre
.......Likt ett eko av
förgångna drömmar
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Harriet Gullin
Harriet Gullin VIP