Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om besvikelse


Ingen upprättelse

kommer aldrig hända
det du lovade
min upprättelse

tillfällen du haft.
men en struts
gömmer huvudet

kan det enkla
vara så svårt
lättja. det värsta

känner mitt värde
jag lägger ner
blodet är slut.

© Harriet Gullin




Fri vers av Harriet Gullin VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-09 08:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla som berör inom!
2015-07-09

    ej medlem längre
Berör.
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Harriet Gullin
Harriet Gullin VIP