Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Måsen

ytan speglar blått
ögat retar horisont
måsen dyker ner




Bunden vers (Haiku) av Harriet Gullin VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-20 09:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i förväntan
2014-06-20

  Maiah VIP
Fin frihetslängtande bild
2014-06-20

  Jan Widströmer VIP
Sett det där, så äkta för mig.
2014-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Harriet Gullin
Harriet Gullin VIP