Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanka


Nakentid

Förunderliga
sköna gröna ängar i
dunkelt morgonljus
jag strosar omkring naken
badar i bäckens kristall

torkar förfluten
solkig hinna av livet
bort från framtiden
ser solen bjuda dagen
till ännu en limbodans

jag gömmer mig i
skymningens skyddande snår
jag är ju naken
ingen kan se från vägen
där jag ligger i mitt bo

mörkret tränger in
färgar drömmen i svartvitt
leker med min sans
tar på mig krinolinen
och dansar med månen full

 




Bunden vers (Tanka) av Harriet Gullin VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-12-22 09:44



Bookmark and Share


  Björn Solum
Tack för en underbar text där den naturliga nakenheten ger mig en vacker och skön bild av en äntligen blottad längtan.
2014-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Harriet Gullin
Harriet Gullin VIP