Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krig


Krig - haiku

i går när regnet

smattrade på taket

blev grannen skjuten




Bunden vers (Haiku) av Harriet Gullin VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-27 22:40



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Ska väll vara sju stavelser i mittersta raden?
Räknar sex.
2015-07-10

  catharina.jerbo VIP
förtrollande bra!!
2014-07-12

  Lars Hedlin
SÅ starkt och närvarande!
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Harriet Gullin
Harriet Gullin VIP