Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På randen av din ensamhet


våga leva
på randen av din ensamhet
stå kvar

se sanningen i ögonen
och säg
du vågar

när allt inom dig är sår
och när du vacklar
på randen av din ensamhet


stå kvar




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 293 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-28 00:18



Bookmark and Share


  gemini88
så vackert!
2013-02-10

  BillyTheKid
Kort men solklar och förmedlande.
2012-12-28

  Johan Bergstjärna VIP
Jag har alltid min älskade vän Gud hos mej, och katterna och en del vänner här på FB samt på poeter.se, plus en himla massa härliga folk i mina nattliga drömmar; inatt blev jag pussad av självaste Erland Josephson på ett sjukhus i Frankrike.

Mina allra närmaste och bästa vänner är poesin och döden! : )
2012-12-28

  walborg
Klokt
2012-12-28

  Tarantaran
Så fint skrivet!
konkret, känsloberörande,
smärtsamt, koncist...
...så vackert..
2012-12-28

  Ingela Svenson VIP
tack. så kan man behöva tänka. men jag undrar ändå. varför det är nödvändigt?
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger