Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför är vi så förbaskat rädda för varandra?

Förr dog man av fattigdom
Svält, smuts och utslitna kroppar...
Nu dör vi av ensamhet

Vi har allt
Men vi har ingen ...

Vi kan allt
Vi behöver inte be om hjälp

Vi vill inte störa

Men vi blir lyckliga om någon skulle störa oss
Vi blir glada om vi kan hjälpa till
Vi vill så gärna slippa ensamheten...

Men vi är så rädda!!!

För vadå???




Fri vers av Gunsan
Läst 449 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-28 11:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är många här som är rädda för mig.
Det kan jag förstå.
Men skulle de träffa mig i verkliga livet - vilket vissa poeter här faktiskt har gjort (OCH överlevt!) - skulle de se att jag kan vara världens gosenalle.
2012-12-28

  Rise Little One
... vi är så rädda för andra sidan av myntet ...
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan