Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av kristall

droppande kristaller
från
själens öga

tårar som lever
med en smak
utav salt

solens strålar
får smärtan att lysa
nedför en
kind

genom gravitationen
tvingar sig
tårarna
ner

som starka strömmar
från ett brusande hav
fylld
med sorg


ett mäktigt berg
det faller ner
och
reser sig


aldrig

mer...




Fri vers av BillyTheKid
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-28 14:50



Bookmark and Share


  Fairytailgirl
Vackert skrivet och formulerat!!! :-)
2013-05-14

  agneta pichler
hoppas på mer..
så vackert
så tragiskt..

det är livet..
2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

BillyTheKid
BillyTheKid