Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske inte



ditt vackra ljus faller som en slöja över min kropp
jag faller likt en fjäder och ber dig om mer
jag går ner på knä och ber om kraft och hopp
det enda jag begär är att du förlåter mig och ler

du drar i mitt hår och får min kropp att stå upp igen
jag lever åter och hör slagen från ett krossat hjärta
kanske är jag inte prinsen du söker efter
men jag kan lära dig allt om tårar och smärta




Fri vers (Prosapoesi) av BillyTheKid
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-25 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillyTheKid
BillyTheKid