Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg i taget

dansar till rytmen
av euforiska trummor
i mitt bröst
jag går hand i hand
med glädjen  
och havet som
ligger vid mina fötter

tillsammans mot livets
oändliga horisont
där osynliga spår
i sanden
leder mig fram
mot mitt mål

jag sprudlar av
glädje och hopp
kanske är det
bubblande champagne
under mina lekfulla
fötter som fått mig att le
eller
en dröm
som försvinner
då jag öppnar
mina ögon

spegelbilden ger mig
ändå hopp
om att jag
förhoppningsvis
är vaken
för den
ler ju mot mig


för det står ett
multiversum och
väntar utanför min dörr
om jag bara vågar
ta ett första steg
men...
tar jag två
så hamnar jag
nog hos
grannen




Fri vers av BillyTheKid
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-25 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillyTheKid
BillyTheKid