Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det strålar upp igenom hela foten


ända upp i vaden och låret

så sticker det som nålar

då det är en nerv i ländryggen som har kommit i kläm

Inget som jag önskar någon annan människa

varken fiende eller vän

För smärtsamt är det så in i norden

Och det kan ta sina tre fyra veckor innan det börjar

att ge sig hän

Så vad ni än gör såhär till den kalla vintern

Årstiden

Sätt på er ett par varma långkalsonger så att ni inte blir

allt för kalla om era ben och stjärten

Det som jag nu tycks ha lyckats med

För fy fan, vad det strålar

Ajjj!

Ingen lek

Ska därför nu bara gå och lägga mig i ett varmt bad

för det..

Ken Cassel
28/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-28 19:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Krya på dig
2013-01-01

  ResenärGenomLivet VIP
Det där har man varit med om...inte roligt...hoppas du snart blir bättre...
2012-12-29

    ej medlem längre
Mycket tid för poesi väntar i soffan...krya på dig !!
2012-12-29

  Lynx63 VIP
Varmt bad, "VARMT" be grannen :) komma in med lite voltaren gel, massera in gelen från vaden upp mot låret. In mot skinkan ut mot höften, aj men underbart sen. KRAM :)
2012-12-28

    ej medlem längre
Aj...
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel