Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö

ur vakuum singlar ner

flarn av vatten

 

landar på fotat avtryck

döljer intrycket

 

skivan av gnister

avslöjar indicium

 




Fri vers av Harriet Gullin VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-28 19:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint skaldat!
2012-12-29

    ej medlem längre
fin...
2012-12-28

    ej medlem längre
(So! ) - Look out.
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Harriet Gullin
Harriet Gullin VIP