Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det inte så?


Idag

berättade du att du träffat

en annan



först då

förstod jag

vad jag känner för dig




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 185 gånger
Publicerad 2012-12-28 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus