Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
And even though it all went wrong, I stand before the lord of song.


Det är bara fragment.

Det är ett löfte som kan bryta ned en.
Dagen du tigger om det är du körd.
Men om du vänder dig om och om och om
kommer det alltid att vara dig hörd.

Det är borta och kanske knappt fanns.
Det skjuter igenom mig och mina sprickor
och sätter mig i nåt himmelskt ingenstans.
Och händerna är oändliga i mina fickor.

Det är lite för kallt härinne och
jag kommer aldrig att leva i 100 år.
Men jag ser ett ljus och en värme.
Jag skymtar det alltid i mina ögonvrår.




Fri vers (Fri form) av Ceseus
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-29 00:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
åh.. vad bra!!
2012-12-29

  Stefan Albrektsson
Vilken underbar text! Gillar! Applåd!
2012-12-29

  BillyTheKid
Vilken kraft... gillar krafter!
2012-12-29

  Federico Romano
Inte jag heller, men försöker se det jag kan, din dikt får mig tänka..

2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Ceseus
Ceseus