Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

käre lativia

Här står min bror laglös och fredlös

här står min son som sörjer mina kval

men det som tynger mig mest,

är du min käre latvivia..min dotter av kärlek

låt mig kyssa dig, visa med tecken,

hur din smärta jag ska ta ifrån dig.

vill du böjda knä med mig?

gör det min käre lativia..

för himlen ska våra böner höra,

jag är havet

hon är vinden

hör hur hennes suckar blåser

och skakar mitt hav,

jag är jorden

hon är regnet

min kropp kan inte suga up henne tårar

och som en alkoholist måste jag spy ut.

åh vill du böja dit knä med mig?

min käre lativia..

gör det, för himlen

ska våra böner höra




Fri vers av Manic_Gambler
Läst 450 gånger
Publicerad 2006-02-18 01:46



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
En nästintill religös text detta men många fina ordval som ger assosiationer nästan till en helt annan tid. Verkligen bra plitat!
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Manic_Gambler
Manic_Gambler