Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte skydda dig.

Ditt ansikte är så stilla framför mig,
men det droppar blod från din näsa.
Det bildas märkliga fläckar
på den vita duken.

Dina tårar räckte bara en kort tid,
tills dess att mina torkat ut.
Stora, fasta droppar
som slåss mot mitt förnuft.

Dina drömmar är endast drömmar,
på samma sätt som mitt hopp.
Jag kan inte skydda dig
i en värld som den här.

Din kropp - så oskuldsfull,
men det droppar blod från dina ögon.
Jag kan inte skydda dig
i en värld som den här.




Fri vers av Daybreaker
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-02-18 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker