Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ängel.

Fast jag aldrig dött, känns det som jag inte lever!
Syret i lungorna är slut, ångesten själ allt syre...
Luften fastnar i mig, svårt att ta ett andetag.
Rösten i mig viskar ömt

- Jag skänker dig styrka och lycka
Du är bra som du är..
Du stark och underbar..
Lita på dig själv.

Andningen blir lättare, inte lika tungt som förut.
Min ängel som skyddar mig är vid min sida.




Fri vers av Angel of love
Läst 263 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-29 14:51



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Jag ...ja så beskrivande för en känsla så betungande
2013-01-08

  ULJO
Härligt med en sådan ängel
2013-01-02

  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra...lyssna till rösten...
2012-12-29

    ej medlem längre
Sådan är..kärleken, den riktiga
2012-12-29

    ej medlem längre
Härligt att ha en sån ängel vid sin sida. Det behöver vi alla någon gång.
2012-12-29

  Lars Hedlin
Underbart i livet skänker den kärlek och värme...TAck för vacker hoppfull dikt! :) kram
2012-12-29

    ej medlem längre
ängeln ger dig styrka, och det
kommande ljuset..*
2012-12-29

    Max Poisé
Underbar dikt som behövs under denna mörka tid!

Bravo!
2012-12-29

  E.Eriksson
Vackert, beskyddande!
Det finns verkligen en ängel för alla :) kram
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love