Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillåt mig presentera SmartAss. Människan.

 

 

 

 

 

Teologerna förr

beräknade

hur många änglar

som fick plats på ett

knappnålshuvud

 

 

vi har lärt oss

hur många kilo

av vad 

en dinosaurie

satte i sig

och hur fort 

den sedan sprang

hur långt

(lätt - Dr Watson)

 

 

 

nu återstår bara

några uträkningar

av alla olika

universums

kubikfot i kvadrat

 

 

 

 

sedan ska SmartAss sova.

 

 

 




Fri vers av flygia
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-29 18:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas i sin ironi.......
2012-12-30

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Med både allvar och ironiskt unikt sätt stöper du orden så de hoppar upp i ansiktsmusklerna och drar munnen uppåt
2012-12-29

  Anya VIP
Intressant med humor och allvar.
2012-12-29

  Dufvenberg


Kaxigt och uppkäftigt
Mr Scherlock!!
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia