Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gahh igen.. blörp..jaja, nä.. nono noway, nöjen söks där satsen tas.. ;) Sug på den ni..


okey då, tackla på bara

 

 

det ska då välan va' alldeles åt pipsvängen också

 

 

ögon följer maniskt
menande förväntande provocerande

 

som ett löjes dis - yiihaa nu blir'e hett
som följande kan och ska och bör
borde

 

men speciellt som faktumet bevisat rent kroppsligt sett

 


att vi alla har

ögon eller

 

 

 

har vi ej
vad såg du säg

 

 

 

 

 

åt andra svängar finns

resten

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-30 01:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så så så kexet, down,
tejik itt isi..

Gör inte en fjäder av, en höna...

2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri