Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppar upp på hästen i vild galopp


för nu så är det bråttom om jag ska hinna fram

och fråga min älskade vän

om hennes hand innan hon bara försvinner för gott i fjärran

Nu när jag har fått höra att hon bara ska lämna detta land

för ett annat

Så nu måste jag bara hinna fram och fråga henne det

om ryktet som bara går är helt sant

Så jobba på nu min ståtliga springare

För om jag kommer att missa henne nu

så kommer jag om kärleken

bara tappa mitt sista hopp...

Hoppar upp på hästen i vild galopp!

Ken Cassel
30/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-30 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel