Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nävar


Pinne

Påk

Lans

Svärd

Revolver och pistoler och maskin gevär

Granater

Kanoner och raketer

Och sist men inte minst det senaste inom teknikens värld

Laser svärd

Men så är inte heller ett människoliv idag, så mycket värt..

Ken Cassel
30/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-30 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel