Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag behöver väl inte bli mothuggen? snappa i luften som en alert hund efter en liten, liten insekt istället!


jordnära nivå. stinkande subjektivt. vänner - läs absolut inte!

 

 

av kroppsvätskor

är

blod tårar svett

mest 

poetiska

 

eller

är jag

indoktrinerad

av

årtusenden

 

 

äg

istället för

pinka 

 

har du

trängande

skitkastarbehov

välj

luktfri guano

eller 

hästträck

som alls inte

luktar

illa

 

förstår du inte

en dikt

skriv en privat

kommentar

sen kan du 

välja att

 

förstå

eller 

inte

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av flygia
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-30 15:46



Bookmark and Share


  Dufvenberg

Det här var genialt!
Tamef-n
2012-12-30

  Lars Hedlin
Stark ...till betänkande..bra
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia