Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimma

Och så blir det ljust igen
borta är den tomheten
som verkade så viktig.

Sömnlösheten byts mot skratt
glöm att varje dag blir natt
glad, om än försiktig.

Lever som att inget stör
(fast orden bankar innanför:
ingen verklighet är riktig).




Övriga genrer av ungefär
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-30 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär