Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brandfackledikt om agnostikerns och religionssystem-flöjens positioner

 

som är

är klart underskattade

 

den som söker

den letar

i uppriktighet

och finner

 

oss emellan

 

multum




Fri vers av flygia
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-30 16:34



Bookmark and Share


  flygia
massiv skrällande tystnad
sotkvävd brandfackla

fett ointressant ämne?
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia