Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gravitation

Andetagen tunga
somnar snabbt
din hud är varm

mina händer vilar lugna
mot din kropp
huvud mot arm

Andas in din stilla tystnad
absorberar
hela dig

inget tänka eller tycka
bara du
och du mot mig

Men din kropp är gjord av minnen
din värme?
Fantasi

Mitt sällskap här i mörker
en lögn
jag fastnat i

Så jag andas stilla tystnad
besegrad
utan dig

tyngdlös är den kärlek
som du gav
och tog från mig.




Övriga genrer av ungefär
Läst 346 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-30 18:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
betungande stark
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär