Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets böljande ..........

I livet utan mitt
Står jag fri utan bojor
De förlöstes ur mitt hjärtas kamp
Den starka oförtrutna kampen
Att besegra alla inre smärtor
Allt som av rädsla hålls inkapslat
I ett begränsat rum

Vill få vara fri som öknen
Fylld av ett oändligt antal sandkorn
Unika var och en för sig
Som vart och ett av dem är en del av mej
Deras lyster...deras värme
I varje litet korn
Uppvärmda av solens strålar för att smeka mej tillfreds
Känslan av att vi tillsammans är ett

Jag önskar flyta i hop med dem
Till en enda stor böljande sand dyn
Medsvepandes av vinden
Virvlandes genom det oändliga varma
Evigheten i varje sandkorn
Samtalande med vinden i dess rörelse
Genom ett vidsträckt landskap utan slut

Tyngdlös genom evigheten
Aldrig mer fjättrad




Fri vers av Anira
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-30 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira