Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en 4-åring och en 84-åring diktar

 

 

sitta på taket

stödd mot ingenting

hamra en silverring

 

plocka ner stjärnor

bara för ros skull

stoppa i en kastrull

 

peta på månen

med en plommongren

bada i silversken




Bunden vers (Rim) av flygia
Läst 734 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2012-12-31 05:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
APPLÅD!!
2013-06-15

  Johan Bergstjärna VIP
Vilken härlig och ovanlig dikt, jag gillar den mycket. : )
2013-04-17

    ej medlem längre
Svindlande vackert och värmande.
2013-01-26

  Nina Nightwish
Vackert och rofyllt att vila sina ögon i denna text:)
2013-01-02

  Elwania
Så där härligt obegränsad
i möjlighetens land
2013-01-02

  Yrre VIP
Oj så vackert :) Tack för att du delade
2013-01-02

  walborg
Helt förtjusande text!
2013-01-02

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
underbara små bilder dimper ner i min hjärna....
2012-12-31

  wildah
Gulligt och fint!
2012-12-31

  livsdans
Härligt stort och lekfullt!
2012-12-31

  backwardness
fantastiskt skön
önskar att det var jag som skrivit den !!
2012-12-31

    ej medlem längre
ett stort leende för den prestigelösa, vackra, tillåtande tonen
2012-12-31

  Gudinnan VIP
Underbar,måste bokmärka.
2012-12-31

    ej medlem längre
betagen!
Ett bokmärke för den
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia