Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skönhetsburken och einstein

 

 

en antirynkkräm och Albert Einstein

råkade hamna bredvid varandra

på en stel och högtidlig lunchbankett

 

blir inte mycket till konversation

tänkte Einstein högt om sitt bordssällskap

 

antirynkkrämen genmälde stilla

visste Ni  att  tiden är en illusion




Bunden vers (Annat versmått) av flygia
Läst 319 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-12-31 13:03



Bookmark and Share


  walborg
Jättekul text!
2013-01-02

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Ytterligare en av dina texter som är så finurliga.
2012-12-31

    ej medlem längre
Gott Nytt År! * Kram
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia