Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi kan göra så mycket, utom att,,, få bort fattigdomen, få kontroll över sjukdomar, stoppa främlingsfientligheten, vara tillsammans så folk slipper ensamheten,,, men, vi har tekniken, pengarna och,,, egot, girigheten,,,,, PUNK ON!!! Ni som kan!


INFÖR 2013




Inför 2013
jag bara önskar lite mer
åt lite fler
än av det som har gått,,,

Tänker på de svältande
som inte mat har fått.

Hjälp till de sjuka
de som smärta har
och de som ingenting har,,,

Men nu
det nyår är
och vi ingenting lär
för nu ska vi fira
med appar och mat
sprit och hat.

I överflödets land

detta är inte kvällen

vi ger en hjälpande hand
Men jag önskar ett

Gott Nytt År

till er alla

För vi kan alla
falla
och då,,,

mitt i skiten,

har vi appar och mat
mycket hat och spriten,,,

GOTT NYTT ÅR!



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-31 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten